Het portaal van de sociale zekerheid gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Meer weten × Doorgaan

Vers le contenu de cette page

Gemiddeld aantal gesubsidieerde uren per week van de werknemer (sociale maribel)

Hier vermeldt men het gemiddeld aantal uren per week van de tewerkstelling dat door een Fonds Sociale Maribel wordt gefinancierd. De zone wordt enkel ingevuld voor de werknemers tewerkgesteld in het kader van de Sociale Maribel.

Het gemiddeld aantal gesubsidieerde uren per week wordt bekomen door de tewerkstelling Sociale Maribel in voltijdse equivalenten (VTE) te vermenigvuldigen met het gemiddeld aantal uren per week van de maatpersoon.

Voorbeelden:

De arbeidsduur van de maatpersoon is gelijk aan 38 uren per week.

  • Voor een voltijdse werknemer is het gemiddeld aantal gesubsidieerde uren per week bij de financiering van 1 VTE gelijk aan 38 (= 38 X 1). Bij een gedeeltelijke financiering van 0,8 VTE is dit gelijk aan 30,4 (= 38 X 0,8).
  • Voor een deeltijdse werknemer (80%) is het gemiddeld aantal gesubsidieerde uren per week bij de financiering van 0,8 VTE gelijk aan 30,4 (38 X 0,8). Bij een gedeeltelijke financiering van 0,5 VTE is dit gelijk aan 19 (= 38 X 0,5).

De arbeidsduur van de maatpersoon is gelijk aan 40 uren per week.

  • Voor een voltijdse werknemer is het gemiddeld aantal gesubsidieerde uren per week bij de financiering van 1 VTE gelijk aan 40 (= 40 X 1). Bij een gedeeltelijke financiering van 0,8 VTE is dit gelijk aan 32 (= 40 X 0,8).