Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Registreer u op het portaal

Bent u geïdentificeerd als werkgever? Dan kunt u zich registreren op het portaal om een beveiligde toegang voor uw onderneming te krijgen.

Eerst en vooral moet u bepalen of u of één van uw werknemers zelf de aangiften zal gaan doen en gebruik zal maken van de beveiligde onlinediensten. Beslist u de beveiligde toegang binnen uw onderneming te houden? Stel dan een verantwoordelijke (de Hoofdtoegangsbeheerder) aan voor de beveiligde toegang van uw onderneming.

U kunt er ook voor kiezen om de sociale administratie over te dragen aan een sociale dienstverrichter. In dat geval is het de dienstverrichter die een beveiligde toegang tot het portaal heeft. Om een sociale dienstverrichter aan te stellen, vult u met de dienstverrichter van uw keuze een procuratie in.

Als u dat wilt, kunt u ook een beveiligde toegang voor uw onderneming aanvragen en tegelijk met een sociale dienstverrichter werken. U moet dan zowel een Hoofdtoegangsbeheerder binnen uw onderneming aanstellen als een procuratie invullen met de sociale dienstverrichter van uw keuze.

Naar de pagina ‘Zich registreren’