Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Meld u aan op het portaal

Bent u geïdentificeerd als werkgever, en bent u geregistreerd op het portaal? Dan kunt u zich aanmelden en gebruikmaken van de beveiligde onlinediensten.

Klik op de knop ‘Zich aanmelden’ bovenaan rechts op uw scherm en identificeer u. Lees meer over de verschillende identificatiemiddelen op de pagina’s ‘Mijn digitale sleutels Nieuw venster’ van CSAM.

Individuele onlinediensten

U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden bij een onlinedienst zonder langs de algemene knop ‘Zich aanmelden’ te gaan. Elke onlinedienst heeft zijn eigen pagina op het portaal, en in het menu vindt u voor elke dienst een knop. Klikt u op die knop, dan krijgt u de keuzemogelijkheden te zien voor het aanmelden bij de specifieke onlinedienst. Maak uw keuze en meld u aan.

Niet alle onlinediensten zijn toegankelijk via alle identificatiemiddelen. De veiligheidsniveaus zijn verschillend: de elektronische identiteitskaart biedt de strengste beveiliging, terwijl die van andere digitale sleutels iets lager zijn. Sommige diensten kunt u enkel gebruiken met uw elektronische identiteitskaart.

Uw e-Box Enterprise

Bij uw registratie op het portaal Onderneming hebt u meteen een e-Box Enterprise gekregen. Die kunt u onmiddellijk in gebruik nemen.

e-Box Enterprise is de beveiligde digitale brievenbus van uw onderneming. Daarin ontvangt u pdf-documenten en berichten van de instellingen van de sociale zekerheid, maar ook van andere gemeentelijke, regionale en federale instanties.

U opent uw e-Box Enterprise vanaf dit portaal – u vindt een link bovenaan elke pagina – of u gaat langs de website van e-Box Enterprise Nieuw venster. Op die website leest u alles over de werking en het gebruik van de e-Box van uw onderneming.