Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Open een onlinedienst

De homepagina van het portaal brengt alle onlinediensten samen. Elke onlinedienst heeft een aanklikbaar blok dat u onmiddellijk naar de pagina van de dienst brengt.

Hoe vindt u de onlinedienst die u zoekt?

Rechtstreekse toegang

Kent u de naam van de onlinedienst? Typ hem in het zoekveld naast de titel ‘Onlinediensten’ en klik op ‘Go!’. U komt onmiddellijk op de pagina van de onlinedienst terecht.

Filter

Om sneller uw weg naar de juiste onlinedienst te vinden, kunt u filteren op doelpubliek. Bent u een werkgever? Klik op ‘Werkgevers’ net onder de titel ‘Onlinediensten’, en alles wat niet op u van toepassing is, wordt weggefilterd.

De onlinedienst

Elke onlinedienst heeft zijn eigen pagina. U vindt er alle informatie die u nodig heeft om de dienst te gebruiken. In het menu rechts op de pagina ziet u de knop (of knoppen) die toegang geven tot de onlinedienst. Ziet u op de knop geen slotje staan, dan gaat het om een onbeveiligde dienst die meteen opengaat wanneer u op de knop klikt. Knoppen met een slotje zijn voor beveiligde onlinediensten die opengaan wanneer u zich identificeert met een van de voorgestelde authenticatiemiddelen.