Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Resultaat van een zending

Ontvangstbewijs

Het ontvangstbewijs (of ACRF) is het bericht dat bewijst dat uw aangifte goed ontvangen werd. Een positief ontvangstbewijs betekent dat het bestand verder kan worden behandeld door de betrokken instelling.

Notificatie

Dit is een bericht waarmee we meedelen of uw aangifte aanvaard of geweigerd is. Het bevat ook een overzicht van de vastgestelde anomalieën.

U hebt aangiften via batch verzonden? U zou graag hun status kennen?

Dankzij FollowIt kunt u de aangiften in kwestie terugvinden (let op: dit geldt enkel voor de aangiften die u zelf ingediend hebt tijdens de laatste 6 maanden) op basis van criteria zoals het ticketnummer van de aangifte, de verzendingsperiode, het scenario, het RSZ-nummer of het rijksregisternummer.

Eens het batchbestand gevonden is, kunt u:

  • Voor het batchbestand: zijn ontvangstdatum en -uur, de verwerking van de ontvangst, de verzendingsdatum van het ontvangstbewijs of de verwerking van de bestandsinhoud raadplegen.
  • Voor de aangiften: hun ontvangstdatum en -uur, de verwerking op het transferpunt van de sociale zekerheid, de verwerking op het sectorale transferpunt of de verwerking van het antwoord raadplegen.

Toegang tot FollowIt

Vragen: