Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Registreer u op het portaal (Zelfstandigen)

Om u te registreren op het portaal, moet u een verantwoordelijke (de Hoofdtoegangsbeheerder) voor uw beveiligde toegang aanstellen. In een onderneming zonder personeel bent u dat zelf. Om een beveiligde toegang aan te vragen en een Hoofdtoegangsbeheerder aan te stellen, hebt u uw elektronische identiteitskaart (eID) en een kaartlezer nodig.

Naar de pagina ‘Een beveiligde toegang aanvragen voor een onderneming zonder personeel’

Normaal gezien krijgt u na uw aanstelling als Hoofdtoegangsbeheerder onmiddellijk toegang tot de beveiligde onlinediensten. U krijgt een e-mail ter bevestiging en u kunt zich meteen gaan aanmelden op het portaal met uw eID.

Het is mogelijk dat u niet onmiddellijk een toegang krijgt, bijvoorbeeld omdat u geen eID hebt of omdat uw aanvraag om één of andere reden manueel verwerkt moet worden. Als u dringend een Limosa-aangifte moet doen, volg dan de spoedprocedure voor Limosa.

Spoedprocedure voor Limosa

Vraag een toegang tot Limosa aan. U kunt zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. De bevestigingsmail bevat een link waarmee u uw toegang moet activeren. Zodra u dat gedaan hebt, kunt u uw Limosa-aangifte online indienen.