Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Toegang krijgen tot een onlinedienst

Wilt u zich aanmelden bij het portaal en zo toegang krijgen tot de beveiligde onlinediensten? Klik dan op de knop ‘Zich aanmelden’ bovenaan elke pagina van het portaal. Meld u onder de hoogste beveiliging aan via CSAM, met:

  • uw elektronische identiteitskaart (eID) en een kaartlezer
  • itsme
  • een unieke code, gegenereerd door een mobiele app

U leest meer over die manieren van aanmelden op de pagina’s Mijn digitale sleutels van de CSAM-website Nieuw venster.

U kunt zich ook aanmelden met de gebruikersnaam en het wachtwoord die de Hoofdtoegangsbeheerder of Toegangsbeheerder van uw onderneming u gegeven heeft. Denk er wel aan dat die manier van aanmelden minder beveiligd is dan de tweestapsidentificatie die we net beschreven hebben.

Hebt u geen toegang tot een onlinedienst? De oplossing hangt af van het profiel waaronder u aangemeld bent.

U bent aangemeld als gebruiker

U hebt de toegangsrechten die u toegekend zijn door uw Hoofdtoegangsbeheerder of Toegangsbeheerder. Neem met hen contact op als u geen toegang hebt tot een dienst die u eigenlijk moet kunnen gebruiken.

U bent aangemeld als Toegangsbeheerder

Hebt u als Toegangsbeheerder of co-Toegangsbeheerder geen toegang tot de nodige diensten? Bel dan naar ons contactcenter op het nummer 02 511 51 51. Het contactcenter is bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 7 en 20 uur.

U bent aangemeld als Hoofdtoegangsbeheerder

Als Hoofdtoegangsbeheerder of co-Hoofdtoegangsbeheerder hebt u enkel toegang tot de onlinedienst ‘Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties’. Om toegang te krijgen tot de beveiligde onlinediensten, moet u zich aanmelden als Toegangsbeheerder, co-Toegangsbeheerder of gebruiker.

Normaal gezien hebt u als Hoofdtoegangsbeheerder automatisch ook het profiel van Toegangsbeheerder (TB) gekregen. Is dat niet het geval? Maak het dan voor uzelf aan in de onlinedienst Toegangsbeheer.