Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Interim@work

Met de onlinedienst Interim@work zie je je arbeidsrelaties als uitzendkracht. Op die manier kan je nagaan of het uitzendbureau een Dimona-aangifte voor jou gedaan heeft. Zo weet je of het uitzendbureau zijn wettelijke aangifteplicht vervuld heeft, ook al is je arbeidscontract nog niet ondertekend. Zie je een probleem, zoals een ontbrekende aangifte of een wijziging waarvan je niet op de hoogte was, dan kan je dat bij het uitzendbureau aankaarten.

Wat zijn arbeidsrelaties?

Wanneer het uitzendbureau jou uitstuurt om te gaan werken, moet het voor jouw werkperiode een Dimona-aangifte doen. Die aangifte moet gebeuren voordat je begint te werken. Ze legt een arbeidsrelatie vast tussen jou en je werkgever. De aangifte kan niet dienen als vervanging van de arbeidsovereenkomst, die je moet ondertekenen voor je begint te werken.

Wat kan je doen in Interim@work?

Interim@work biedt de volgende mogelijkheden:

  • je arbeidsrelaties van het huidige, vorige en voorbije jaar bekijken in een kalender of in een lijst;
  • je arbeidsrelaties filteren op datum, type, uitzendkantoor en gebruikende onderneming;
  • nagaan of de juiste gebruikende onderneming (de onderneming naar wie je uitgezonden wordt) aangegeven staat;
  • je arbeidsrelaties exporteren naar een afdrukbaar overzicht. Dat document kan je downloaden, doorsturen via e-mail vanuit de onlinedienst of laten opsturen naar my e-box.

Hoe meld je je aan?

Interim@work is een beveiligde onlinedienst. Om hem te gebruiken moet je inloggen met je eID of een andere digitale sleutel.

Brochure

Lees de Interim@work-brochure .pdf - Nieuw venster.

Bijkomende informatie