Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.

Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties

In de onlinedienst Toegangsbeheer worden alle gebruikersaccounts en toegangen van uw onderneming tot de diensten van de sociale zekerheid beheerd.

Wie heeft toegang tot Toegangsbeheer?

De Hoofdtoegangsbeheerder en eventuele Toegangsbeheerders van uw onderneming hebben toegang tot alle functies. Gewone gebruikers kunnen alleen hun eigen accountgegevens aanpassen.

Welke mogelijkheden hebt u in Toegangsbeheer?

Hoe groter uw onderneming, hoe meer taken u uitvoert in Toegangsbeheer.

Toegangsbeheerders aanstellen

Hoofdtoegangsbeheerders die hulp nodig hebben bij hun taken, stellen Toegangsbeheerders aan in Toegangsbeheer.

Gebruikers aanmaken

In Toegangsbeheer geeft u medewerkers van uw onderneming toegang tot e-Box Enterprise Nieuw venster en tot de nodige onlinediensten van de sociale zekerheid. Deze gebruikers zijn dan ook contactpersoon voor taken in verband met de onlinediensten waarvoor u hen verantwoordelijk gesteld hebt.

Instellingen voor gestructureerde berichten beheren

Verzendt u uw aangiften in grote hoeveelheden, in de vorm van gestructureerde berichten? Dan beheert u gegevens zoals de contactpersoon en het communicatiekanaal in Toegangsbeheer. Wilt u geen gestructureerde berichten meer gebruiken, dan zet u de uitwisseling ook stop in deze onlinedienst.

Wie binnen uw bedrijf kan bedrijfscontactgegevens beheren in ContactData?

De Toegangsbeheerders en gebruikers van uw onderneming hebben tevens toegang tot de onlinedienst ContactData. Zij kunnen op die manier de bedrijfscontactgegevens controleren en up-to-date houden. Meer hierover vindt u op de informatiepagina over ContactData.

Hoe meldt u zich aan?

Toegangsbeheer is een beveiligde onlinedienst. Om hem te gebruiken, moet u zich aanmelden met een van de volgende identificatiemiddelen:

  • elektronische identiteitskaart (eID),
  • token,
  • unieke code via mobiele app, of
  • de gebruikersnaam en het wachtwoord die u per post gekregen hebt.