Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.

Werkgeversrepertorium

In het werkgeversrepertorium vindt u de gegevens die een werkgever over zijn onderneming heeft meegedeeld aan de RSZ. Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot dit repertorium:

  • Niet-beveiligde consultatie via het RSZ-inschrijvingsnummer. U krijgt toegang tot de laatste situatie van de werkgever.
  • Beveiligde consultatie via het RSZ-inschrijvingsnummer. U krijgt toegang tot de volledige situatie van de werkgever. In de rubriek Beveiligde toegang vindt u meer informatie over de beveiligde toegang tot de portaalsite en over de procedure die u moet volgen om een gebruikersnaam en een wachtwoord te krijgen.
  • Op basis van de benaming en/of het adres van een werkgever. U krijgt toegang tot een overzicht dat overeenstemt met de ingevoerde criteria en vindt zo het RSZ-inschrijvingsnummer of het ondernemingsnummer van de werkgever terug.

Welke gegevens?

Het werkgeversrepertorium bevat alle ondernemingen die geïdentificeerd zijn als werkgever.

  • Voor de alle werkgevers (uitgezonderd provinciale en plaatselijke besturen) zijn de gegevens afkomstig van de ondernemingen die een aanvraag tot identificatie als werkgever hebben ingediend.
  • Voor provinciale en plaatselijke besturen zijn de gegevens in het repertorium afkomstig van het formulier R1 of van de beveiligde onlinedienst Rx.