Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

mycareer.be

Wat is mycareer.be ?

Mycareer.be Nieuw venster is een duidelijk en beknopt overzicht van je carrière met je persoonlijke loopbaangegevens in België.

Het platform is zeer visueel en gebruiksvriendelijk, met verschillende weergaven afhankelijk van het type informatie dat je zoekt.

Uw carrière binnen handbereik

Mycareer.be Nieuw venster helpt u gedurende uw hele loopbaan door u verschillende aanvullende inzichten rechtstreeks op de homepage aan te bieden:

  • Controleer je hele carrière of bekijk specifieke periodes in meer detail;
  • Raadpleeg bepaalde carrièremogelijkheden, zoals je tijdskredietmogelijkheden, toegang tot een flexjob of een studentenjob. Deze opties kunnen worden aangepast aan je persoonlijke situatie;
  • Bekijk je hele carrière in de vorm van een tijdlijn of samenvatting, telkens per beroepsstatus.  Je vindt je vorige en huidige jobs, evenals eventuele periodes van inactiviteit (bv. periodes van werkloosheid). Voor elke baan worden ook je salaris, de periode en het aantal gewerkte dagen weergegeven.

Daarnaast krijgt u vanaf begin 2025 ook toegang tot de lijst van uw opleidingen en opleidingsrechten.

Vragen over

Bekijk de FAQ die beschikbaar is in de app of stel je vraag direct op mycareer.be.

Hoe inloggen?

Toegang tot mycareer.be is heel eenvoudig! Log in met je elektronische identiteitskaart (eID), Itsme of een andere beschikbare beveiligde authenticatiemethode (zie de pagina Hoe aanmelden als burger Nieuw venster voor meer details).

Bijkomende informatie