Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

mycareer.be

mycareer.be Nieuw venster is een duidelijk en beknopt overzicht van je carrière in België met je persoonlijke loopbaangegevens.

De onlinedienst is zeer visueel en gebruiksvriendelijk. Je krijgt meteen een overzicht van je carrière, en verder vind je de detailinformatie per type op aparte pagina’s.

Je carrière binnen handbereik

In mycareer.be Nieuw venster volg je je hele loopbaan. Op de homepagina zie je alle elementen van je loopbaan samen. Je hebt er de volgende mogelijkheden:

  • Controleer je hele carrière of bekijk specifieke periodes in meer detail.
  • Kijk of je toegang hebt tot loopbaanmogelijkheden zoals tijdskrediet een flexi-job of een studentenjob. Je ziet alleen de opties die bij je persoonlijke situatie passen.
  • Bekijk je hele carrière in de vorm van een tijdlijn of een samenvatting, opgesplitst per beroepsstatuut. Je vindt je vorige en huidige jobs, maar ook periodes van inactiviteit (bv. werkloosheid) als je die had. Voor elke baan worden ook je salaris, de periode en het aantal gewerkte dagen weergegeven.

Daarnaast krijg je vanaf begin 2025 ook toegang tot de lijst van je opleidingen en opleidingsrechten.

Vragen over mycareer.be?

Bekijk de FAQ in de onlinedienst zelf, of stel je vraag via mycareer.be Nieuw venster.

Hoe log ik in?

Heel eenvoudig! Meld je aan met je elektronische identiteitskaart (eID) of een andere digitale sleutel. Toch hulp nodig? Bezoek de pagina ‘Hoe aanmelden als burger’ op de website van Sigedis Nieuw venster voor meer details.

 

Bijkomende informatie