Het portaal van de sociale zekerheid gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Meer weten× Ik begrijp het

Ga naar hoofdinhoud

Promovideo European Disability Card bekroond op Video Experience Day

12-06-2023

In samenwerking met Kanaal Z organiseren laatstejaarsstudenten van de opleiding Communicatie van AP Hogeschool Antwerpen jaarlijks de Video Experience Day.

De FOD Sociale Zekerheid nam deel aan de editie 2023 met zijn promotiefilm voor de European Disability Card. Met die video werd de FOD winnaar in de categorie 'Product & Service'.

“Ik ben heel fier om deze prijs te mogen geven. Het is een video vol emoties en we ontdekken geleidelijk aan het probleem, de uitdaging en de oplossing. Ik denk dat jullie dit delicate onderwerp stijlvol behandeld hebben. Proficiat daarvoor,” zei Annie Courbet, vice-voorzitter van de BAM en jurylid voor de Video Experience Award 2023.

De European Disability Card is een Europese voordelenkaart die de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding bevordert. De kaart is erkend in 8 Europese landen.

De Video Experience Day ontstaan in 2000 als een kleinschalig studentenproject met de naam ‘Festival van de Bedrijfsfilm’. Inmiddels is de dag uitgegroeid tot hét referentie-evenement in België dat 'corporate video' in de schijnwerpers zet.

Bekijk de winnende promovideo voor de European Disability Card op Youtube. De video is ook te bekijken in versie met gebarentaal op Youtube.

Wil je meer weten? Breng dan een bezoek aan de website van de European Disability Card of stuur een e-mail naar EUdisabilitycard@minsoc.fed.be.


Auteur

Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid