Het portaal van de sociale zekerheid gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Meer weten× Ik begrijp het

Ga naar hoofdinhoud

Conferentie over het programma voor Europese Werkgelegenheid en Sociale Innovatie (EaSI)

27-01-2023

Sinds september 2022 vullen de FOD Werkgelegenheid en de FOD Sociale Zekerheid samen de rol in van Belgisch Nationaal Contactpunt (NCP) voor het Europese programma Werkgelegenheid en Sociale Innovatie (EaSI). Kom het programma ontdekken op het eerste evenement van ons NCP op 2 maart 2023 in Brussel. 

Het Europese programma Werkgelegenheid en Sociale Innovatie is een belangrijk middel om je projecten rond werkgelegenheid en sociale innovatie te financieren. Tijdens ons evenement van een halve dag leer je het EaSI-programma en zijn financieringsmogelijkheden kennen.

Bovendien zullen Belgische projectteams die door dit programma worden gefinancierd, aanwezig zijn om hun werk te presenteren en hun ervaringen te delen.

Het evenement vindt plaats op donderdag 2 maart 2023 van 9 tot 13 uur bij de FOD Sociale Zekerheid, Kruidtuinlaan 50, 1000 Brussel, in zaal Saman (verdieping -2). 

De voertalen zijn Frans en Nederlands. Er zijn tolken voorzien.

Meer informatie over het programma en de inschrijving leest u in de aankondiging op de website van de FOD Sociale Zekerheid.


Auteur

Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid