Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

beConnected

beConnected is een digitaal samenwerkingsplatform waarmee personeelsleden van federale organisaties en actoren van de sociale zekerheid van op afstand documenten kunnen beheren.

In beConnected kunt u meer bepaald:

  • documenten delen
  • met meerdere mensen aan hetzelfde document werken
  • versies beheren
  • berichten en links versturen
  • toegang geven aan wie u wilt, met de rechten die u wilt

Behalve voor intern gebruik binnen uw organisatie is beConnected ook ideaal voor netwerken en projecten met externen. Zo kunt u op afstand samenwerken en informatie uitwisselen met andere federale organisaties en instellingen van sociale zekerheid, maar ook met mensen die niet voor de federale overheid werken.

Om beConnected te gebruiken, hoeft u niets te installeren en hebt u geen eigen ICT-beheer nodig.

Hoe meldt u zich aan bij beConnected?

U meldt zich aan op beConnected met uw professionele e-mailadres en hetzelfde wachtwoord als van uw werk-pc.

Met de unieke authenticatie (Single Sign-On) krijgt u op uw werk-pc toegang tot beConnected zonder dat u uw wachtwoord opnieuw moet invoeren.

Lukt het u niet om aan te melden? Neem dan contact op met support@beconnected.belgium.be.

Hoeveel kost beConnected?

De gebruiksvergoeding voor beConnected bestaat uit 2 delen:

Abonnement SharePoint Online

Voor beConnected hebt u een abonnement SharePoint Online P2 nodig. Dit abonnement kunt u apart of in een plan krijgen. De plannen E3 en hoger bevatten een abonnement SharePoint Online P2.

Doorgaans worden deze abonnementen binnen elke organisatie beheerd door de IT-afdeling of de inkoopafdeling. De prijzen kunnen variëren naargelang de licenties en abonnementen van Microsoft die een organisatie al heeft. De meeste instellingen hebben nu al de nodige abonnementen.

Gebruikersondersteuning

De kost voor de gebruikersondersteuning is wordt berekend op basis van de gebruikersstatistieken en wordt gefactureerd door Smals.

Hoe gebruikt u beConnected?

Onder ‘Help Center’ op de startpagina van beConnected vindt u video’s die de belangrijkste functionaliteiten uitleggen. Verder ziet u rechtsboven op elke pagina een vraagteken waarachter de ‘online help’ schuilgaat.