Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
Naar de inhoud van deze pagina

Match-It - Databank voor het opvangnetwerk

Match-It is een onlinedienst voor het beheer van opvangplaatsen en bewoners, meestal asielzoekers. De dienst is bestemd voor medewerkers van lokale opvanginitiatieven (LOI’s). Deze lokale opvanginitiatieven worden beheerd door de OCMW’s die een samenwerkingsakkoord afgesloten hebben met Fedasil, het Federaal Agentschap voor Asielzoekers Nieuw venster. Binnen een LOI krijgen asielzoekers materiële hulp, meer bepaald een private gemeubileerde woning en sociale en medische begeleiding.

Ontwikkeling

De onlinedienst wordt module per module ontwikkeld, op basis van een stappenplan opgesteld in overleg met de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG), l'Union des Villes et des Communes de Wallonie (UVCW), l'Association de la Ville et des Communes de la Région de Bruxelles-Capitale (AVCB) en de POD Maatschappelijke Integratie.

Twee versies van de onlinedienst

Er staan twee versies van de onlinedienst tot uw beschikking:

  • Match-It – de onlinedienst zelf, waarin u de gegevens vindt die van toepassing zijn op uw opvangstructuren.
  • Match-It Training – totdat de gegevens voor uw LOI ter beschikking zijn, vindt u een demoversie van de onlinedienst in Match-It Training. Gebruik deze omgeving ook om te oefenen.