2019-09-17T00:00:00+02:00

World Social Security Forum 2019

17 september 2019 - Nog maar een maand tot aan het World Social Security Forum (WSSF) in Brussel! Het WSSF neemt ook deel aan de viering van 75 jaar sociale zekerheid in gastland België.

De belangstelling is groot, want verschillende deelnemers van 120 socialezekerheidsinstellingen over de hele wereld hebben zich al geregistreerd. Het aantal deelnemers groeit nog elke dag. Op de webpagina van het WSSF (in het Engels) vind je de laatste updates over de conferentie in Brussel van 14-18 oktober 2019.

Het Forum is het grootste en belangrijkste internationale evenement voor de sociale zekerheid. Met meer dan 1 000 deelnemers uit meer dan 150 landen is het een ongeëvenaarde bron van exclusieve netwerken, kennis en inspiratie voor de ledenorganisaties.

In tijden van snelle technologische, demografische en economische veranderingen zijn innovatieve benaderingen nodig om de belangrijkste uitdagingen aan te gaan. Samen versterken we de positieve impact van de sociale zekerheid, om mensen te beschermen. Belangrijke kwesties en uitdagingen voor de sociale zekerheid, met sessies over innovatieve strategieën in de administratie van de sociale zekerheid, vormen het programma vormen.

Promovideo Let's meet in Brussels (in het Engels)