Winnaars Student Award bekend!

05 augustus 2020 - Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseerde het Belgisch tijdschrift voor sociale zekerheid (BTSZ) vorig jaar de Student Award 2019. Die beloont de meest verdienstelijke masterscriptie over een thema uit de sociale zekerheid en de sociale bescherming. Vandaag zijn de winnaars bekend!

Door de Coronamaatregelen was het deze keer niet mogelijk de prijzen 'live' uit te reiken. Daarom hebben we gekozen voor een korte video. Daarin stellen de 3 laureaten Karen Hermans, Filip Puype en Benoît Spruyt zich voor en maakt minister Maggie De Block de winnaar bekend. Peter Samyn, interimvoorzitter van de FOD Sociale Zekerheid, en Yves Stevens, voorzitter van het BTSZ, verzorgen een korte inleiding.

Veel kijkplezier!

De artikels van de laureaten, gebaseerd op hun eindwerk, worden gepubliceerd in de volgende editie van het BTSZ, voorzien voor augustus en te ontdekken op de BTSZ-pagina op de website van de FOD Sociale Zekerheid.

Deelnemen aan de volgende wedstrijd?

Ook dit jaar organiseert het BTSZ opnieuw een Student Award. Deelnemen is heel eenvoudig: dien je masterscriptie uiterlijk op 15 oktober 2020 digitaal (in Word en in pdf) in bij yves.stevens@kuleuven.be, Koen.Vleminckx@minsoc.fed.be en Roland.VanLaere@minsoc.fed.be