Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
De beveiligde onlinediensten gebruiken

Toegang krijgen tot een onlinedienst

Waarom heb ik geen toegang tot bepaalde onlinediensten?

Als u als gebruiker bent aangemeld, hangen uw toegangsrechten af van uw gebruikersprofiel. Bij problemen raadpleegt u best uw (co-)Hoofdtoegangsbeheerder (Verantwoordelijke Toegangen Entiteit) of uw (co-)Toegangsbeheerder (lokale beheerder).

Als u bent aangemeld als (co-)Toegangsbeheerder (lokale beheerder), kunt u zich wenden tot het Contactcenter op het nummer 02 511 51 51, van maandag tot vrijdag tussen 7u en 20u, om een oplossing te zoeken voor dit probleem.

Als u als (co-)Hoofdtoegangsbeheerder (Verantwoordelijke Toegangen Entiteit) bent aangemeld, hebt u slechts toegang tot één onlinedienst: Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties. Om toegang te krijgen tot de beveiligde onlinediensten, meldt u zich aan als (co-)Toegangsbeheerder (lokale beheerder) of als gebruiker. Mocht u niet over dergelijke profielen beschikken, dan kunt u die creëren via de toepassing "Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties".

Opgelet: Om toegang te krijgen tot bepaalde onlinediensten, moet u in het bezit zijn van een geldig veiligheidscertificaat.