Uw browser laat geen javascript toe. Om die reden zijn bepaalde functionaliteiten niet voorhanden.
De beveiligde onlinediensten gebruiken

Toegang krijgen tot een onlinedienst

Waarom heb ik geen toegang tot bepaalde onlinediensten?

Als u als gebruiker bent aangemeld, hangen uw toegangsrechten af van uw gebruikersprofiel. Bij problemen raadpleegt u best uw (co-)Hoofdtoegangsbeheerder (Verantwoordelijke Toegangen Entiteit) of uw (co-)Toegangsbeheerder (lokale beheerder).

Als u als (co-)Toegangsbeheerder (lokale beheerder) aangemeld bent, gelieve dan contact op te nemen met het contactcenter op het nummer 02 511 51 51 dat bereikbaar is van maandag tot vrijdag tussen 7u en 20u.

Als u bent ingelogd als (co-)Hoofdtoegangsbeheerder (Verantwoordelijke Toegangen Entiteit), hebt u enkel toegang tot de onlinedienst “Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties”. Om toegang te krijgen tot de beveiligde onlinediensten, meldt u zich aan als (co-)Toegangsbeheerder (lokale beheerder) of als gebruiker. Mocht u niet over dergelijke profielen beschikken, dan kunt u die creëren via de onlinedienst "Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties".

Opgelet: De onlinedienst “Toegangsbeheer voor Ondernemingen en Organisaties” is enkel beschikbaar op het portaal als u aangemeld bent.