Functienummer van de met fooien bezoldigden en met forfaitaire lonen aan te geven werknemers (land- en tuinbouw, horeca en zeevisserij)
Inhoudstafel
- NACE-code (lokale besturen)
- Gemiddeld aantal gesubsidieerde uren per week van de werknemer (sociale maribel)
- Functienummer van de met fooien bezoldigden en met forfaitaire lonen aan te geven werknemers (land- en tuinbouw, horeca en zeevisserij)
- Identificatienummer van het schip (zeevaart)
- Personeelsklasse (zeevaart)
- Categorie van vliegend personeel (luchtvaart)
- Onderwijs - betalingswijze
Dit nummer moet u vermelden voor iedere werknemer voor wie de bijdragen op forfaitaire lonen worden berekend.
Voor de gelegenheidsarbeiders in de land- en tuinbouw vermeldt u respectievelijk de code '90', '91', '92', '93' en '99', voor de gelegenheidsarbeid in de horeca '94' (dagforfait) of '95' (uurforfait).