Archief 04/2019

Forum 'De Sociale zekerheid van de toekomst': livestream

29/04/2019 - Deze week dinsdag vindt het tweede Forum over de toekomst van de sociale zekerheid plaats. Deze keer behandelen we de volgende thema’s: 

Naar het ziekenhuis? Neem je identiteitskaart mee!

25/04/2019 - Moet je naar het ziekenhuis voor een raadpleging of een opname? Vergeet dan zeker je identiteitskaart niet. Die helpt het ziekenhuis om jou correct te identificeren, en dat heeft zo zijn voordelen. Je krijgt dan zeker de juiste zorg en de juiste...

Stress en burn-out voorkomen en behandelen

23/04/2019 - De Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid lanceerde een website over stress en burn-out. De site is onderdeel van een campagne voor preventie, detectie en remediëring van burn-out.

Forum sociale zekerheid van de toekomst

05/04/2019 - In het kader van 75 jaar sociale zekerheid organiseert de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid, met de steun van de minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, op 30 april een tweede toekomstgericht debat met alle...

Opnieuw werken op eigen tempo

05/04/2019 - In het verleden was het best ingewikkeld om op eigen tempo opnieuw aan het werk te gaan als je een ziekte-uitkering had. Nu is het mogelijk om stap voor stap weer aan de slag te gaan en dat te combineren met je uitkering.