2020-11-30T00:00:00+01:00

Arbeiders en kunstenaars: stuur uw rekeningnummer naar RJV!

30 november 2020 - Werknemers en niet-zelfstandige kunstenaars, vergeet niet om uw bankrekeningnummer voor 31 december 2020 aan uw vakantiefonds door te geven. Doet u dit niet, dan verliest u uw vakantiegeld. Meer dan 13.000 arbeiders en niet-zelfstandige kunstenaars kregen hun vakantiegeld voor 2018 nog altijd niet omdat ze hun rekeningnummer niet hebben doorgegeven.

Hoe weet u of uw vakantiegeld al dan niet gestort werd?

Via de onlinedienst "Mijn vakantierekening" kan u de betaalgeschiedenis van uw vakantiegeld bekijken. Hoe u kan inloggen om uw gegevens te raadplegen, kan u lezen op de pagina Mijn Vakantierekening op de website van de RJV. Selecteer er het vakantiejaar 2018.

Uw bankrekeningnummer doorgeven: zo eenvoudig!

Om uw vakantiegeld te kunnen storten, heeft het vakantiefonds uw bankrekeningnummer nodig. Afhankelijk van de situatie van uw werkgever in 2017 (aangesloten bij de RJV of een ander vakantiefonds), kan u uw rekeningnummer op verschillende manieren doorgeven: online, per post of anders.
Meer informatie hierover vindt u in het persbericht op de website van de RJV.

Bedrag niet correct of de verjaringsdatum verlengen?

Wilt u het bedrag van uw vakantiegeld betwisten? Of de verjaringstermijn van uw vakantiegeld voor 2018 verlengen? Dat kan nog tot en met 31 december 2020. Meer informatie over hoe u dit kan doen, vindt u op de pagina “Beroep aantekenen” op de website van de RJV.